Zoeken
Stad van de Toekomst2

Wij zijn makers. De toekomstmakers.

Reggeborgh Foundation

Bij VolkerWessels kunnen we met trots zeggen:

De toekomst maken, dat doen we nu. Door verrassende oplossingen te bedenken. En altijd te gaan voor iets beters. Iets nieuws. Vraagstukken rond klimaatverandering en energietransitie onderstrepen de noodzaak om anders te ontwikkelen, ontwerpen, innoveren, beheren... en bouwen. Maken is doen. En maken is vooral vooruitdenken. Het onmogelijke... mogelijk maken. 

Wie maakt, bouwt. En geeft daarmee vorm aan de toekomst. Daarom gaan we altijd voor een leefomgeving waarin volgende generaties gezond en gelukkig kunnen leven, wonen en werken! De toekomst maken doen we al generaties lang. Vóór generaties. Met onze innovatieve oplossingen zetten we ons hele netwerk in beweging: opdrachtgevers, onderaannemers; in de hele keten slaan mensen de handen ineen. Voor ons begint bouwen niet bij stenen maar bij mensen. Bij de toekomstige generaties aan bewoners en gebruikers, met aandacht voor hun wensen.


Daarom kiezen we bewust voor projecten waarin de menselijke maat niet uit beeld raakt. Dichtbij en benaderbaar waar mogelijk, groot en slagvaardig waar nodig.


Wij zijn VolkerWessels. Een toonaangevend Nederlands bouwconcern, actief in vier landen. Met 130 werkmaatschappijen en 17.000 specialisten die de krachten bundelen. Wij zijn makers. De toekomstmakers.

Wat wij doen

Gebieds- en vastgoedontwikkeling

Nieuwe omgevingen mogelijk maken waarmee we generaties vooruit kunnen. Dat is de ambitie die ons drijft. Van een futuristisch stationsgebied tot een volledig circulaire woonwijk.

Woningen om je thuis te voelen

Woningen creëren waarin jij je thuis voelt. Voor ons begint bouwen niet bij stenen maar bij mensen. Wij zetten ons in voor toekomstige generaties zodat zij gezond en gelukkig kunnen wonen.

Hoogwaardige stedelijke voorzieningen

VolkerWessels zet zich elke dag in voor de transformatie van steden tot leefbare en toekomstbestendige omgevingen. Samen bouwen we aan de stad waar iedereen zich thuis voelt.

Efficiënte bouwprocessen

Bij VolkerWessels zijn wij ervan overtuigd dat efficiënte bouwprocessen van vitaal belang zijn voor onze projecten. Van industriële productie tot aan levering van bouwelementen.

Betrouwbare, vitale en duurzame infrastructuur

De samenleving verbinden en ondersteunen. Daarom zetten wij ons dagelijks in voor het creëren van betrouwbare, vitale en duurzame infrastructuur.

Energietransitie

Bij VolkerWessels gaan wij voor een energievoorziening die schoon, betrouwbaar en veerkrachtig is, want de keuzes van vandaag hebben invloed op de generaties van morgen. Wij ontwikkelen, bouwen en onderhouden deze 'levensaders' van Nederland. Zo geven wij vorm aan een duurzame toekomst.

Connectiviteit

Het verbinden van plaatsen, mensen en ideeën. Bij VolkerWessels bouwen we samen aan een wereld waar iedereen toegang heeft tot informatie, energie en elkaar.

volkerwessels

Werken bij VolkerWessels

De toekomstmakers. 17.000 specialisten die de krachten bundelen. Al generaties lang. Vóór generaties. Word toekomstmaker bij VolkerWessels en maak de meest indrukwekkende gebouwen, de beste infrastructuur en maak Nederland elke dag een stukje duurzamer.

Updates van VolkerWessels

Beweeg Box
Project

𝗕𝗲𝘄𝗲𝗲𝗴𝗯𝗼𝘅

𝗘𝗲𝗿𝘀𝘁𝗲 𝗕𝗲𝘄𝗲𝗲𝗴𝗯𝗼𝘅 𝗶𝗻 𝗥𝗼𝗱𝗲𝗻 𝗯𝗶𝗷𝗻𝗮 𝗴𝗲𝗿𝗲𝗲𝗱!
Roden
Lighthouse
Project

Lighthouse

Hoogste woontoren van Eindhoven
Eindhoven
Plus Ultra Utrecht
Project

Plus Ultra Utrecht

Flexibel laboratorium en kantoorgebouw op het Utrecht Science Park
Utrecht