HomeProjecten Inbouw Place de la Gare

Inbouw Place de la Gare

Arnhem

In het gebouw Place de la Gare is een kantoor gerealiseerd voor UVIT (Unive, VGZ, IZA en Trias).  In het gebouw werken ca. 1000 medewerkers volgens 'het nieuwe werken': plaats- en tijd-ongebonden werken met behulp van digitale middelen. Niemand heeft in het gebouw een vaste werkplek, pc of een vaste telefoon.


Uitvoering

Het grote oppervlak per verdieping is opgedeeld in zones die elk een eigen design kennen en afhankelijk van het soort werk optimaal ingericht is. Er zijn in het gebouw diverse ruimtes voor snel overleg en om geconcentreerd te werken. De inrichting van kleine koffiecorners en een broodjesbar dient de uitwisseling met anderen te versterken. In de ruime lobby is een semi-openbare ontvangstruimte met koffiebar en loungehoek.

Feiten & cijfers

+