Telecom

Glasvezelkabels, straalverbindingen en LTE masten. Het is slechts een greep uit de gereedschapskist waarmee VolkerWessels consumenten en bedrijven verbindt met de digitale snelweg. We bouwen, onderhouden en renoveren vaste en mobiele netwerken. Van koper en coax tot glasvezel, van 3G en UMTS tot 4G en GSM-R. Onze mensen kennen alle materialen en technieken om overal razendsnelle en betrouwbare verbindingen te realiseren.

Uitrol 4G
Uitrol 4G

Expertise

Onze expertise op het gebied van telecom kent vele gezichten. Van de optimale plaatsing van masten en antennebouw, tot het boren van verbindingen onder rivieren.  Van de aanleg van koper- en glasvezelkabels tot de bouw van 'telecomklare' woningen. We hebben de verschillende disciplines in huis om elk project in zijn geheel uit te voeren: ontwerp, engineering, bouw, directievoering, toezicht, service en onderhoud.

FttH
Fiber to the Home

Razendsnel internet

On demand televisie met haarscherp beeld. Onderweg beeldbellen, muziek streamen en films kijken. Smartphones, tablets en laptops vragen om steeds meer snelheid en bandbreedte. Daarom transformeert VolkerWessels netwerken van 'zandpaden' tot 'snelwegen'. Zowel onder de grond als 'door de lucht'. Met nieuwe technieken maken we ook traditionele koper- en coax-netwerken geschikt voor de eisen van moderne telecommunicatiediensten.


Contact opnemen met VolkerWessels Telecom? Bel 088 186 0000 of ga naar www.vwtelecom.com 

+