HomeActiviteitenBouw & Vastgoed

Bouw & Vastgoed

Het duurzaamste kantoorgebouw ter wereld. Van een nieuwe energienotanul woning in één dag tot onderhoud en duurzame renovatie van bestaande woningen. Of het nu dat rijtjeshuis om de hoek is, of die markante toren die de skyline siert. Een complexe energiecentrale, of een complete (binnenstedelijke) gebiedsontwikkeling: VolkerWessels geeft de gebouwde omgeving een gezicht. Prominente gebouwen, ziekenhuizen, vliegveldterminals, stadions en dierenparken. Met hoogwaardige kennis en jaren ervaring zijn onze mensen vertrouwd met elk gebouw.

The Edge, Amsterdam
The Edge, Amsterdam

Multidisciplinair

Woningbouw, utiliteitsbouw, industriebouw en vastgoedontwikkeling: VolkerWessels ontwerpt, ontwikkelt, bouwt, beheert en onderhoudt gebouwen. Omdat wij ook disciplines als toelevering en installatietechniek in eigen huis hebben, kunnen bouw-  en vastgoedprojecten en gebiedsontwikkelingen altijd multidisciplinair uitgevoerd worden. Van de eerste schetsen aan de tekentafel tot het groot onderhoud, van een renovatie tot het volledige beheer en asset management.

bvgo
Liander, Duiven

Duurzaam bouwen

De vraag naar nieuwe energienotaloze huizen en duurzame herbestemmingen van gebouwen en (corporatie)woningen groeit. Een tendens die onomkeerbaar is. VolkerWessels heeft veel ervaring met het ontwikkelen, ontwerpen en realiseren van utiliteitsbouw volgens internationale duurzame standaarden als BREEAM.  Met innovatieve oplossingen voor nieuwe en bestaande woningen zijn duurzaamheid, innovatie en een gezonde ondernemerszin belangrijke bouwstenen van ons DNA.

+